Mihaela Glavan a lansat colectia de primavara-vara 2011

Designerul de incaltaminte Mihaela Glavan a lansat noile colectii de primavara-vara 2011, Sepala si Sepala Kids, care se remarca prin detalii surprinzatoare si forme noi.

Colectia Sepala primavara-vara 2011 este plina de culoare si simboluri stilizate prin interventii structurale in piele, detalii surprinzatoare si forme noi. Un element nou il reprezinta platforma si tocul mic (tendinta primavara-vara 2011).

"Linia Sepala Kids este vesela, colorata, energica, ca o joaca de copil", spune Glavan despre noua linie de incaltaminte pentru copii.

Noile colectii Sepala si Sepala Kids vor fi disponibile in magazinul designerului Mihaela Glavan, in Galeria Designerilor Romani din magazinul Cocor si in magazinul Irinei Schrotter din Baneasa Shopping City.

Mihaela Glavan si-a lansat propriul brand (Sepala) in 2003. Cu un design grafic, arhitectural si special, pantofii Sepala au fost remarcati atat in Romania, cat si la nivel international, incepand cu anul 2006 (Montreal Fashion Week, Cyprus Fashion Week).

Brand-ul Mihaela Glavan cuprinde si o linie de pantofi barbatesti, lansata oficial in cadrul Romanian Fashion Week, in 2007.

Vezi, in Galeria foto, si cateva modele din colectia designerului de primavara-vara 2011.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »Setari Cookie-uri