Importatorul marcilor Ferrari si Lotus, Forza Rossa, a deschis pe Calea Victoriei, langa magazinul Ferrari, o cafenea-restaurant dedicata pasinatilor de automobilism - Forza Rossa Caffe, scrie Mediafax.

"Forza Rossa Caffe este prima locatie din Romania si din Sud-Estul Europei care propune clientilor sai combinatii bazate pe conceptul de coffee design si de gastronomie moleculara. Cafeneaua-restaurant Forza Rossa imbina specialitati culinare preparate din cafea cu un meniu gastronomic, inspirat din bucataria italiana si internationala", se arata intr-un comunicat al companiei.

Localul este amplasat in imediata apropiere a Ferrari Store de pe Calea Victoriei. In cadrul cafenelei-restaurant vor putea fi urmarite competitiile de Formula 1 si alte concursuri internationale de automobile.

Forza Rossa este unic importator Ferrari pe piata romaneasca, Bulgaria si Republica Moldova. Incepand cu 2011, firma este si reprezentant exclusiv al marcii britanice Lotus in Romania, Serbia, Muntenegru si Republica Moldova.

Forza Rossa este detinuta de sotii Camelia si Ion Bazac (fost ministru al Sanatatii) prin Forza Rossa Holding. Forza Rossa a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de noua milioane euro, in crestere cu 10% fata de 2009.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Lifestyle »Citeste si
TED'S Coffee Co deschide doua noi cafenele in Bucuresti