Nunta printului William cu Catherine Middleton va avea loc la catedrala Westminster Abbey din Londra, pe data de 29 aprilie. Daca vreti sa luati parte la festivitatile din centrul capitalei Marii Britanii si sa aveti ocazia sa vedeti cuplul regal, atunci ar trebui sa va cautati cazare si sa va informati cu privire la traseul pe care il va urma alaiul nuntii.
Traseul alaiului de la nunta regala va include cateva dintre principalele atractii ale Londrei – una din renumitele artere londoneze dintre Palatul Buckingham si Trafalgar Square, The Mall, parcul St. James, unde are loc parada garzilor regale, Whitehall si cladirea Parlamentului londonez, potrivit Directgov, site-ul oficial al Guvernului britanic.

Puteti face un tur virtual al traseului pe care il vor avea William si Kate prin intermediul Google Maps.

Ceremonia religioasa va incepe la ora 11:00, urmand ca la 12:15, trasura in care se vor afla mirele si mireasa sa plece, escortata de cavalerie, spre Palatul Buckingham, unde va ajunge la 12:30.

Ceilalti membri ai familiei regale si oaspetii vor sosi la palat la 12:40, pentru ca, la 13:25, sa apara la balcon regina, mirele si mireasa. La 13:30 vor trece pe cer aeronave apartinand fortelor aeriene britanice. In tot acest timp, nunta va fi transmisa, live, prin intermediul unor platforme online. Pentru prima oara, imaginile de la o nunta regala vor fi transmise in direct pe canalul regal de pe YouTube, anunta The Royal Wedding.

Daca vreti sa fiti martori la cel mai asteptat eveniment al anului, ar trebui sa va planificati calatoria cu atentie si sa verificati cele mai recente anunturi legate de nunta inainte de a zbura catre Londra.

La sosirea in capitala Marii Britanii veti fi ghidati de semne si, de asemenea, veti putea beneficia de ajutorul unei echipe care va va oferi asistenta necesara.

Pe site-ul companiei aeriene Tarom, gasiti doua pachete turistice pentru Londra, in perioada 29 aprilie – 1 mai, care includ doua nopti de cazare cu mic dejun la hoteluri de 4 stele, inclusiv bilet de avion Bucuresti – Londra – Bucuresti, prin intermediul operatorului:

- Hotel Crowne Plaza St. James 4 stele, situate la cinci minute de mers pe jos de Palatul Buckingham - 449 euro/persoana in camera dubla

- Hotel Lancaster 4 stele, amplasat langa Hyde Park si Kensington Gardens - 382 euro/persoana in camera dubla

In oferta Tarom, nu sunt incluse taxele de aeroport, care se ridica la circa 101 euro/persoana.

Data de 29 aprilie va fi declarata sarbatoare nationala in Anglia. Serbarile stradale care vor avea loc cu ocazia nuntii vor fi la fel de antrenante ca cele organizate pentru jubileul de argint al Reginei sau nunta din 1981 a printului Charles cu Diana.

Mioara Gheorghe, director operational Happy Tour, spune ca romanii care isi doresc sa participe la acest eveniment istoric vor avea posibilitatea sa se alinieze pe traseul dintre Buckingham Palace si Westminster Abbey. Astfel, tur operatorul propune cateva variante (valabile in limita locurilor disponibile in momentul rezervarii ferme) de cazare la Londra, in perioada 28 aprilie - 1 mai (trei nopti):

- Hotel Thistle Bloomsbury Park 3 stele, situat in districtul Covent Garden, in apropiere de celebrul bulevard Oxford Street, langa Russel Square Gardens, la cateva minute de mers pe jos de British Museum, de la 350 euro/camera dubla, mic dejun inclus

- Hotel Best Western Burns 3 stele, amplasat in zona centrala a Londrei, langa statia de metrou Earl's Court, la circa 15 minute distanta de Hyde Park, Victoria & Albert Museum, la 375 euro/camera dubla, mic dejun inclus

- Hotel President 3 stele, situat in districtul Covent Garden, de la 377 euro/camera dubla, mic dejun inclus

- Hotel Copthorne Tara Hotel London Kensington 4 stele, situat in zona 1, langa statia de metrou High Street Kensington, la doua statii de metrou distanta fata de Buckingham Palace, la 410 euro/camera dubla, mic dejun inclus

- Hotel Millennium Gloucester 4 stele, aflat langa statia de metrou Glouchester Road, langa Muzeul de Stiinte Naturale, de la 410 euro/camera dubla, mic dejun inclus

Oferta bilet de avion – Tarom:

28 aprilie: Bucuresti Otopeni 12:40 – Londra Heathrow 14:15

1 mai: Londra Heathrow 16:25 - Bucuresti Otopeni 21:45

Tarif: de la 299 euro/ persoana (toate taxele incluse)

Oferta bilet de avion – Blue Air:

28 aprilie: Bucuresti Baneasa 08:00 – Londra Luton 09:15

1 mai: Londra Luton 10:00 - Bucuresti Baneasa 15:10

Tarif: de la 245 euro/ persoana (tariful include taxele de aeroport, taxa de serviciu, insa nu este inclusa taxa de bagaj cala: 30 euro/persoana/dus-intors)

Sursa foto articol si galerie foto: IBTimes

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri