Cea de-a saptea editie a Balului Vienez, organizat de JW Marriott, va avea loc in data de 3 martie 2012 la Palatul Parlamentului. Evenimentul este organizat in beneficiul fundatiei United Way Romania si sunt asteptati circa 950 de invitati.

Balul Vienez, organizat de JW Marriott Bucharest Grand Hotel, ajuns la a saptea editie in acest an.

"Echipa hotelului JW Marriott si partenerii nostri au pregatit cu multa pasiune si minutiozitate aceasta seara de gala. Ca in fiecare an, asteptam circa 950 de oaspeti, parteneri si sponsori, carora le vom oferi o seara intr-adevar unica”, spune Igael Porecki, directorul general al JW Marriott.

Seara balului va fi deschisa de orchestra a Palatului Schönbrunn, avandu-l ca dirijor pe maestrul Russel McGregor.

Pe parcursul evenimentului, vor defila 80 de debutanti, tinere in rochii albe si tineri purtand smockinguri de gala si vor participa si copiii de la Scoala de Balet a Operei Romane de Stat, coordonat de Magda Rovinescu. De-a lungul serii, duetul austriac Elisabeth Bauer si Sebastian Huppmann va interpreta arii faimoase de opereta, iar Horia Brenciu si HB orchestra vor anima seara de gala, pana in zori.

Balul are loc sub auspiciile orasului Viena, sub inaltul patronaj al Primarului si Guvernatorului sau, Dr. Michael Häupl, catre care se indreapta multumirile noastre.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Lifestyle »Citeste si
ex-CEO Xprize, la Bucuresti in deschiderea iCEE.fest