Companiile din Romania care vor sa ofere un cadou doamnelor din companii pot opteze pentru tichete sau carduri cadou. Vezi care sunt avantajele.

Conform legislatiei, firmele private pot oferi de 8 martie catre angajatele proprii tichete sau carduri cadou in valoare de pana la 150 lei, se arata intr-un comunicat Endered.

Aceste sume sunt scutite de taxele salariale si patronale care se aplica bonusurilor sau primelor, si care pot ajunge pana la 50%.

Tichetele si cardurile pot fi folosite pentru a cumpara orice tip de produse sau servicii: haine, incaltaminte, cosmetice, bijuterii, servicii de ingrijire personala, sau chiar produse alimentare, in mici magazine sau in marile retele comerciale.

“Tichetele cadou sunt instrumentul perfect de recompensare a salariatelor cu ocazia zilei de 8 martie. Angajatele se simt apreciate, iar noi ca angajator beneficiem de o neta eficientizare financiara si logistica", spune Florica Benegui, Slavia Pharm.

Aceste rcompense pot fi oferite de companii si clientelor sau partenerelor de afaceri, caz in care sumele oferite sunt deductibile, fiind incadrate la cheltuieli de marketing sau protocol.

Edenred este una dintre cele mai mari companii emitente de tichete si carduri preplatite pentru angajati. Ticketele cadou oferite de companie pot fi cheltuite in peste 40 000 de magazine in toata tara, iar cardurile Compliments, care functioneaza pe platforma Mastercard, pot fi cheltuite in peste 3000 de magazine.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Lifestyle »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Firea amana aplicarea vinietei Oxigen pana in martie