Raluca si Andrei Sosa, proprietarul clubului Expirat din Capitala, au deschis saptamana trecuta un pub neconventional de cultura urbana in fosta tipografie Energiea de pe strada Brezoianu din Capitala.

Interiorul pub-ului, reconstruit si decorat de catre arhitectul Cristian Corvin, ramane fidel atat finisajelor, cat si functionalitatii din epoca tipografiei Energiea (1920), in spatiu regasindu-se prese si utilaje tipografice vintage.

Dimineata si dupa-amiaza, in local pot fi organizate workshopuri si ateliere din diverse domenii: arta gastronomiei, arta teatrala, film, literatura, muzica. Serile sunt dedicate petrecerilor tematice.

Investitia in local nu a fost facuta publica, insa cel mai probabil este de ordinul sutelor de mii de euro.

„Investitia a fost considerabila, dovada fiind si «fortele» implicate in derularea ei. De la partenerii nostri, Raluca si Andrei Sosa, la personalul intern Grolsch, la cele 4 agentii implicate in proiect: Pepper Communication a acoperit partea de BTL si implementarea, actiunile de PR au fost efectuate de agentia Nicola Porter Novelli, media a fost asigurata de United Media, iar comunicarea online de Kubis Interactive”, spune Grant McKenzie, marketing vice-president Ursus Breweries, companie care a asociat brandul Grolsch cu noul local din Capitala.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Lifestyle »Citeste si
Producatorii de energie verde, pierderi de 64 milioane lei