Veti citi in cele 80 de pagini texte despre restaurari patimase, dependenta de muzica, naravurile fine care imbogatesc personajele si dau farmec meseriei de actor, despre superstitiile unui scenograf, rafinamentele livresti ale preversitatii si apucaturile din arta romaneasca, despre un bijutier posedat de arta frumosului si un mic studiu gastronomic dedicat „organelor” din meniu.
Povestim cu Chick Corea si Gary Burton despre muzica, premii Grammy si albume cincinale, aruncam o privire la ultima inventie a lui Silviu Purcarete, Undeva la Palilula, facem o escala in Parisul din Originea lumii a lui Jorge Edwards si poposim la terasa Hanul lui Manuc. Asezonam cu putin Rokolectiv in Bucuresti si Shakespeare la Craiova, facem cunostinta cu versurile albe semnate de Dan Coman si gustam putin din cascavela de la Atra Doftana.

Elena Martin este „doctor” pentru casele bolnave. Crede cu tarie ca trebuie sa zguduim mentalitatile din radacina pentru a schimba soarta patrimoniului construit. Andrei Partos vorbeste cu fara ocolisuri despre viciile din lumea muzicala romaneasca. Actrita Ana Ularu isi doreste cu voluptate ca tot ce vede, aude, simte si citeste sa fie intru meseria pe care o traieste din plin si in care creste zi de zi. Dragos Buhagiar povesteste despre dublul sau, scenograful, iar scriitorul Octavian Soviany incearca sa afle pana unde se pot impinge limitele raului si cata placere poti simti savarsindu-l. Dumitru Gorzo pune sub semnul intrebarii tot ceea ce am fost invatati ca inseamna fiinta nationala colectiva si freudian individuala. David Sandu a depasit stadiul de viciat si a ramas posedat de idei. Este un brand in materie de bijuterii de autor.

Mai multe informatii despre revista Bewhere! gasesti pe Bewhere.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri