Pe 7 aprilie, in Piata Unirii, va incepe primul semimaraton organizat in Brasov, in cadrul caruia mai multi oameni de business si nu numai vor alerga pe o distanta de 21 de kilometri.
"Startul se va da la ora 12:00 in Piata Unirii, la doar cativa zeci de metri de Prima Scoala Romaneasca si de biserica Sfantul Nicolae. Urmeaza inaintarea pe stradutele vechi ale Scheiului ce conduc catre iesirea din oras si intrarea pe Drumul Forestier. Traseul va trece pe la Pietrele lui Solomon, loc de intalnire al junilor si continuua serpuind lin si in usoara urcare pana in Poiana Brasov", se arata in comunicatul organizatorilor.

Printre participanti se afla: Haricleea Spaler, commercial manager in cadrul HL1, Radu Furnica, director general Leadership Development Solutions, Tim Wilkinson, managing partner DTZ Echinox, Prigent Pascal, CEO in cadrul GSK .

Sponsorul competitiei este lantul de magazine cu articole sportive Intersport.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri