Cladirea de birouri Swan Office & Technology Park, dezvoltata de fondul de investitii Chayton Capital in zona Pipera-Voluntari, gazduieste din aceasta luna una dintre cele mai mari galerii de arta din Bucuresti.

Galeria va fi deschisa permanent la parterul centrului de afaceri Swan Office & Technology Park, pe o suprafata de peste 1.200 mp si va gazdui atat expozitii cu vanzare, cat si fara.

Prima expozitie, "Les Artistes Roumaines et L'Ecole de Paris" ( “Artistii Romani si Scoala din Paris”) a fost organizata intre 4 si 14 aprilie, in parteneriat cu galeria de arta moderna Colors Art si a fost axata pe lucrari de colectie din Cubism, Dadaism, Suprarealism sau Arta Abstracta.

In cele zece zile, au fost expuse 68 de lucrari de arta moderna si contemporana pe o suprafata de circa 350 mp. In luna mai va urma o alta expozitie, organizata impreuna cu acelasi partener, in cadrul careia vor fi expuse sute de lucraro.

Parcul de afaceri Swan Office & Tehnology Park a fost finalizat la inceputul anului trecut, dupa o investitie de 50 de milioane de euro. Swan este prima cladire din Pipera care a obtinut certificatul BREEAM, cel mai important instrument de evaluare a cladirilor verzi, si prima cladire din Romania acreditata drept cladire verde dupa incheierea procesului de constructie.

Principalii chiriasi ai proiectului sunt Flanco si eMag, care s-au mutat in toamna anului trecut intr-o suprafata totala de 3.500 mp. Swan s-a clasat pe locul al doilea in topul celor mai bune cladiri de birouri din Pipera-Voluntari cu un scor final. [Vezi aici topul complet]


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Lifestyle »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Metrorex mai face un pas pentru imbunatatirea calatoriei cu metroul pe M2
Setari Cookie-uri