La o saptamana dupa Noaptea Muzeelor , pe 25 mai, va avea loc Noaptea Galeriilor, deja la a sasea editie. In aceasta noapte vei putea vizita peste 30 de galerii sau spatii alternative, care iti propun un program alcatuit din vernisaje de expozitii, demonstratii artistice, performance-uri, instalatii audio – video, inaugurarea unor noi locatii si lansarea unor proiecte artistice, potrivit postmodern.ro.
Galeriile pe care le poti vizita in noaptea de 25 mai sunt: Aiurart, Anaid Art Gallery, Galeria Anca Poterasu, AnnArt Gallery, Art Yourself Gallery, Atelier 030202, Atelier 35, BB5 @ Pavilion - center for contemporary art & culture, BB5@ Alert studio, BB5 @ Make a Point, Centrul Cultural al Ungariei, H’art Gallery, Recycle Nest, Salonul de proiecte, Spatiul Platforma, Victoria Art Center, Zorzini Gallery.

Noaptea (Alba a) Galeriilor este un eveniment nisat in comparatie cu Noaptea Muzeelor, cu mesaje artistice transmise in limbaje noi, pentru care gustul se capata prin expunere. Asadar, este foarte greu sa faci recomandari, fiecare va aprecia altceva din aceasta Noapte. Risc totusi trei:

-Padurea de Sunete - o instalatie multimedia a Asociatiei Noi Facem Bine la MNAC Anexa - Calea Mosilor, nr. 62-68, etajul 1

-Lucrari de arta video la Noaptea Devoratorilor de Video Art la Studio ARTE, in str. Episcopiei, nr 2-4, langa Ateneul Roman

-Prima expozitie a artistului Leon Misosniky (foto, pictura a artistului-n.r.) la H'art Gallery (str. C.A. Rosetti, nr. 25, et. 5), galeria care il reprezinta pe Ion Barladeanu. Leon Misosniky a fost un artist roman de origine evreiasca nascut in 1921 si disparut in 2007, dedicat artistic temei alienarii in perioada celui de-Al Doilea Razboi Mondial si in timpul comunismului.

Evenimentul Noaptea Galeriilor ramane dedicat si in 2012 artei contemporane si artistilor tineri, devenind insa mai selectia fata de anii trecuti. Astfel, in acest an, harta Noptii Galeriilor va delimita clar spatiile artistice cu activitate neintrerupta pe tot parcursul anului de cele cu caracter temporar.

Din 2012, Noaptea Galeriilor va avea doua editii anuale: una de primavara-vara si una de toamna-iarna.

Programul complet il gasiti pe site-ul evenimentului: noapteagaleriilor.ro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri