Jack Dorsey, cofondatorul retelei de socializare Twitter si Square este de curand “misteriosul” proprietar al unei case in valoare de circa 10 milioane dolari din El Camino Del Mar, situata pe o stanca intr-un cartier exclusivist al orasului San Francisco, informeaza BusinessInsider, preluand informatia de la o sursa apropiata tranzactiei.
Penthouse-ul a fost achizitionat in luna februarie a acestui an, fiind cel mai scump imobil cu doua camere din orasul american.

Desi initial pretul de lista al casei era evaluat la 18 milioane de dolari, Dorsey ar fi platit pentru imobil circa 10 milioane dolari.

De pe terasa noului sau “camin”, cofondatorul Twitter poate vedea podul Golden Gate - proiect la a carei aniversare de 75 ani a participat activ in luna mai cand a luat cu el peste 300 angajati ai Square la o plimbare pe “monumentul arhitectural”.

Jack Dorsey, un orasean convins detine un automobil BMW, potrivit Vanity Fair, dar nu pare ca il foloseste pentru a se deplasa. Merge cu autobuzul si trimite tweet-uri in legatura cu cartile pe care le citeste. Potrivit Google Maps, durata pe care o parcurge intre noua casa si serviciu este de circa 48 minute.

In urma cu o luna de zile, cofondatorul Twitter l-a citat pe poetul Pablo Neruda sustinand ca “Am nevoie de mare, pentru ca aceasta ma invata”, relateaza BusinessInsider.

Jack Dorsey (35 ani) este un dezvoltator web si om de afaceri, devenind cunoscut publicului larg ca si creatorul retelei de socializare Twitter si fondatorul si CEO-ul Square - o companie de servicii de plata mobile.

Foto: captura socketsite.com



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri