Compania Elmec Romania, parte a grupului international Folli Follie, aduce brandul bijuterii si accesorii Folii Follie in zona comerciala duty free a Aeroportului International Henri Coanda.
Folli Follie va fi prezent in cadrul magazinului BestValue Plaza din extensia terminalului Plecari a Aeroportului International Henri Coanda.

“Sectorul de travel retail este foarte important pentru strategia de dezvoltare internationala a grupului Folli Follie. Aeroportul a devenit o locatie atractiva de shopping, brandul Folli Follie fiind acum accesibil unui numar cat mai mare de clienti atat din Romania, cat si din strainatate”, a declarat Malina Soare, director de marketing al companiei Elmec Romania.

In Romania, compania Elmec Romania detine trei magazine exclusive Folli Follie – in Bucuresti (Baneasa Shopping City, AFI Palace Cotroceni) si in Constanta (City Park Mall of Constanta), precum si doua cornere Folli Follie situate in magazinele Collective din Bucuresti (Plaza Romania si Bucuresti Mall).

La nivel international, Folli Follie are o prezenta puternica in sectorul de travel retail, cu puncte de vanzare in numeroase aeroporturi, prin magazinele de tip duty free din intreaga lume, cum ar fi cele din Beijing, Seul, Atena, Vancouver, Taipei, Hawaii si Guam si multe altele. De asemenea, produsele Folli Follie sunt disponibile pe liniile de zbor ale celor mai importante linii ariene internationale, cum ar fi British Airways, Iberia, Aeroflot, Cathay Pacific, Air China, China Eastern, Japan Airlines, ANA Airlines, Korean Airlines, Qatar Airways, Singapore Airlines, United Airlines sau Virgin Atlantic. Expansiunea brandului Folli Follie a fost consolidata odata cu obtinerea controlului total asupra Hellenic Duty Free Shops in 2006.

Compania Elmec Romania, parte a Grupului Folli Follie din Grecia, este unul dintre cei mai importanti retaileri nationali de articole de sport si fashion. Compania detine la nivel national o retea extinsa de magazine, dintre care magazine de tip monobrand (Nike, Converse, Calvin Klein, Calvin Klein Jeans, Miss Sixty&Energie), magazine multibrand (Collective, Kix, Star Place), magazine de bijuterii si accesorii Folli Follie si magazine tip outlet.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri