Pentru ca nu trebuie sa lasam minunile lumii neexplorate, de-acum ne putem delecta si noi cu delicii americane: cupcakes si muffins, sau briose…Intr-o locatie colorata si cocheta din Putul lui Zamfir nr 6, Stephany’s te ademeneste in fiecare zi cu o selectie minunata de cupcakes!
Daca lucrezi in zona, nu rata Stephany’s in drumul tau spre serviciu. Brioseria este un loc vesel pentru dimineata, asa ca incepand cu ora 8 poti sa iei la to go aromata cafeaua casei, un latte sau de ce nu un smoothie plin de vitamine. Verifica si meniurile Family si meniul Forever Girls, cu niste preturi senzationale pentru sfarsitul de saptamana.

Cupcakes-urile Stephany's sunt niste delicii pufoase, decorate cu mousse-uri de ciocolata belgiana sau specialitati de cream cheese, umplute cu chutney sau creme homemade. Potrivite sa iti inveselesti ziua, sa le servesti la un eveniment sau sa le oferi cadou, cupcakes-urile sunt un desert amuzant si creativ prin care poti sa iti exprimi personalitatea sau sa transmiti un mesaj celor dragi.

Servicii:
Serviciu de pick up disponibil pentru orice cantitate;
Ambalare de take away pentru toate produsele – cupcakes si bauturi;
Candy corner creativ, in acord cu tematica evenimentului;
Impachetare de cadou;
Serviciu de delivery (disponibil pentru evenimente);
Produse mini pentru degustare disponibile in brioserie ;
Customizarea produselor: dimensiune, design, aroma.

Viziteaza-ne!
Va asteptam in brioseria Stephany’s, vesela si cocheta ca un cupcake!

Zona Dorobanti, str Putul lui Zamfir nr 6.

Contact:

0752 075 577
office@stephanys.ro
www.stephanys.ro
www.facebook.com/stephanyscupcakes



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri