Cristi Minculescu a explicat, la Rock FM, care au fost motivele care l-au facut sa se retraga din grupul Iris. „Nu ma retrag din muzica, ma retrag de la Iris”, a spus fostul solist vocal Iris, dupa cum relateaza Jurnalul.ro.
"Decizia nu a fost luata in mod spontan si eu m-am mirat ca am ajuns in postura de a decide sa parasesc trupa. Nu are nicio legatura cu baietii din trupa, are legatura cu vremurile pe care le traim si cu degradarea morala care ne inconjoara in momentul de fata in Romania anului 2012.

Afla ce a mai declarat artistul pe Jurnalul.ro

Sursa foto: Jurnalul.ro
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri