Abba este o formatie suedeza foarte faimoasa in anii ’70, dar ale caror melodii inca sunt fredonate si recunoscute de noile generatii. Intre 2009 si 2011 au avut loc mai multe expozitii de obiecte personale, instrumente si alte amintiri legate de formatie in Europa si Australia. Acestea vor face parte, din mai 2013, din muzeulor dedicat formatiei.
Acesta va fi infiintat la Stockholm, scrie presa internationala.

Bjoern Ulvaeus, 67 de ani, unul dintre membrii formatiei, a declarat ca spera ca toti fostii lui colegi sa fie de fata la inaugurarea muzeului, adaugand insa ca nu vor canta.

“Suntem singurul grup major care nu s-a mai reunit. Cred ca acest lucru este interesant. Este un punct forte pentru Abba ca toti isi amintesc de noi ca tineri energetici, ambitiosi, decat sa fim priviti ca niste batrani care se chinuie sa se trezeasca din somn pentru a canta”, considera el.



“Am renuntat la cariera cand eram la varf. Ne-am oprit pentru ceea ce consideram ca va fi o scurta pauza, dar, in timp, lucrurile s-au aranjat in asa fel incat nu ne-am mai reunit”.

Pentru acest muzeu toti membrii formatiei au donat obiecte personale din timpul spectacolelor sustinute “cu casa inchisa” in toata lumea.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri