In acest sfarsit de saptamana au loc primele proiectii din cadrul celei de-a treia editii a Les Films de Cannes à Bucarest la Cinema Studio si Sala Elvira Popescu. Nu rata acest eveniment, pentru ca iti ofera posibilitatea sa vezi filme din competitia de la Cannes din acest an, filme romanesti de arhiva selectionate la Cannes, dar si un calup de scurtmetraje laureate cu Palme d'Or pentru aceasta categorie de film, noteaza PostModern.ro.
Plecand energizat „de la Cannes”, poti bifa premierele oficiale ale weekendului: filmul romanesc Minte-ma frumos, animatia Hotel Transylvania sau comedia Astérix si Obélix: In slujba Majestatii Sale.

7 Days in Havana, un film despre Havana alcatuit din sapte scurtmetraje semnate de regizori diferiti, te asteapta atat in cadrul Les Films de Cannes, cat si in cateva cinematografe de mall.

Daca ai chef de teatru, poti merge la Fidelitate, jucata la Teatrul Act, sau la Godot pentru Julius Caesar si Cui i-e frica de Virginia Woolf.

Luand o turnura spre dans, trebuie sa stii ca ai ultima ocazie sa asisti la reprezentantiile Explore Dance Festival; pe de alta parte, in ambele zile ale weekendului ai optiunea spectacolulului de burlesc Gustavia.

Printre filme, teatru si "seri dansante", iti reamintim expozitiile pe care le poti vizita, incepand cu cea care se pregateste de final: subReal Retrospect. Ramai la MNAC pentru a vedea Empire, State, Building,Unpolished sau Ultimul etaj. Bucuresti: o cartare fotografica 2004-2012.

Fotografia te asteapta si la Institutul Cervantes, cu expozitia lucrarilor semnate Luis Ramón Marín, dar si la MNAR - portretele de artisti realizate de Charles Leirens.

Incheiem tot cu MNAR, unde poti parcurge simbioza dintre arta si mitologie istorica romaneasca prin expozitia de pictura Mitul national. Contributia artelor la definirea identitatii romanesti (1830-1930).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri