Merci Charity Boutique lanseaza in noiembrie primul concept store caritabil din Romania, in centrul istoric al Capitalei.


Asociatia Merci Charity Boutique va lansa la inceputul lunii noiembrie primul concept store caritabil din Romania, un loc ce combina intr-un decor inedit: o ceainarie culturala, un anticariat cu decoratiuni si obiecte de arta si un magazin cu haine si accesorii.

Magazinul va fi localizat pe strada Smardan, deasupra cafenelei French Bakery din centrul istoric al Capitalei.

„Deschiderea magazinului nu ar fi fost posibila fara donatorii nostri si fara voluntari, dar mai ales fara sprijinul lui Peter Barta, CEO al Fundatiei Post-Privatizare”, a declarat Alina Tiplea, fondatoarea Merci Charity Boutique.

„Scopul acestui magazin este de a strange fonduri pentru ca Merci Charity Boutique sa continue sa ajute parintii copiilor cu probleme, dar si adultii cu dizabilitati”, a mai spus Alina Tiplea.

Prin actiunile sale, Merci Charity Boutique sustine reciclarea, repararea, reducerea si reutilizarea deseurilor si, tocmai de aceea, promoveaza ideea de arta prin reciclare.

Initiativa Merci Charity Boutique a aparut in 2011, dar, din cauza lipsei de fonduri, proiectul a inceput ca un magazin caritabil ambulant, organizand diferite evenimente si targuri caritabile, cu artisti precum: Maria Raducanu, Irina Sarbu, Luiza Zan, Suie Paparude, Gojira, Loungerie II. Fondurile stranse au fost directionate catre cazuri medicale, care au vizat in mod special copii nascuti cu dizabilitati, care necesitau urgent operatii.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Lifestyle »Citeste si
In deplasare cu Zana care salveaza dintii copiilor de la sate