Evenimentul acestui weekend este spectacolul de dans contemporan venit din Statele Unite al trupei Alonzo King Lines Ballet, unul din putinele spectacole de aceasta calitate pe care ai ocazia sa le vezi in Bucuresti intr-un an, potrivit postmodern.ro.

Filmul aduce si in acest weekend festivaluri dedicate. In aceasta seara poti vedea ultimele proiectii ale Zilelor Filmului Irlandez, continua festivalul documentarului romanesc docuArt Fest, iar pentru copii, adolescenti, dar nu numai, incepe azi festivalul international de film KINOdiseea.

Premierele de film nu sunt spectaculoase nici ca numar, nici ca titluri. Daca esti nostalgic, ai ocazia sa vezi la cinema simpaticul Finding Nemo. Animatia laureata cu Oscar revine dupa 9 ani de la premiera pentru a se lansa in varianta 3D, iar Paul Negoescu intra in cinematografe cu lungmetrajul sau de debut, O luna in Thailanda.

Trecand la teatru, iti recomandam avanpremiera spectacolului Obiceiuri necurate la Bulandra. La Teatrul Act se joaca in aceste zile American Buffalo si Fidelitate.

Festivalul de muzica Sonoro ne intretine pentru inca o saptamana, insa weekendul acesta iti rezerva ocazia de a lua la parte la ultimele spectacole ale Festivalului Viata e frumoasa 2012. Iti recomandam si un eveniment electro in acest weekend, amestecul de nu-jazz si trip-hop al lui Yonderboi de la Atelierul de Productie.

Nu in ultimul rand, pentru o sesiune de shopping, te anuntam ca V for Vintage ajunge la cea de-a 9-a editie in aceste zile si te asteapta la Sala Dalles, promitand o atmosfera pariziana.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Lifestyle »Citeste si
Premiile BAFTA 2020: Lista completa a castigatorilor
Setari Cookie-uri