Cantareata americana Taylor Swift, in varsta de 23 de ani, a donat 4 milioane de dolari in acest an si ocupa prima pozitie in topul celor mai marinimoase vedete pe 2012, potrivit Mediafax.
Clasamentul, numit "Top 20 Celebs Gone Good of 2012", a fost alcatuit de editorii site-ului DoSomething.org.

Potrivit acestei organizatii, Taylor Swift ocupa primul loc in acest top, gratie donatiei de 4 milioane de dolari pe care a facut-o muzeului Country Hall of Fame.

Tanara artista americana este, totodata, cea mai tanara castigatoare a Ripple of Hope Award, un premiu ce i-a fost atribuit de Robert F. Kennedy Center pentru actiunile ei de caritate din 2012.

Cantareata Miley Cyrus, fost star al studiourilor Disney, ocupa pozitia a doua in topul celor mai marinimoase vedete din 2012.
Miley Cyrus, in varsta de 20 de ani, a colaborat in acest an cu organizatia non-profit pentru protectia animalelor Saving Spot! Rescue, dar si cu alte fundatii si organizatii de caritate precum Save The Music Foundation, Starkey Hearing Foundation si Make-A-Wish Foundation.

Actorul american Channing Tatum, desemnat de revista People cel mai sexy barbat in viata pe 2012, ocupa pozitia a treia in acest top, gratie colaborarii sale cu Rainforest Foundation.

Cantareata americana Lady Gaga, care si-a lansat in acest an propria ei organizatie non-profit, Born This Way Foundation, se afla pe locul al patrulea.

Cantaretul canadian Justin Bieber ocupa locul al cincilea, gratie colaborarii sale cu organizatiile de caritate Pencils of Promise si Believe Charity Drive.

Topul 20 al vedetelor care au facut cele mai mari donatii in 2012 este completat, in ordine, de Robin Roberts, Pink, LeBron James, Selena Gomez, Ian Somerhalder, Jay-Z si Beyonce, George Takei, Ben Affleck, Emma Stone si Andrew Garfield, Ryan Seacrest, Demi Lovato, Carrie Underwood, Olivia Munn, Sofia Vergara si Drew Brees.

Sursa foto:
www.taylorswift.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri