Kristen Stewart si Robert Pattinson, ale caror filme au vandut in ultimii trei ani bilete in valoare de 1,17 miliarde de dolari, alcatuiesc cuplul din peliculele romantice de la Hollywood cu cele mai mari incasari, potrivit unui top realizat de revista Forbes, informeaza Reuters.
Cele doua staruri ale francizei "Amurg/ Twilight" au depasit cu usurinta celelalte cupluri de la Hollywood in acest clasament alcatuit de revista Forbes pe baza topului 10 al filmelor romantice care au avut cele mai mari incasari in ultimii trei ani, relateaza Mediafax.

Relatia din viata reala dintre Kristen Stewart si Robert Pattinson a avut de suferit dupa aventura actritei cu Rupert Sanders, regizorul cu care a filmat "Snow White and the Huntsman", insa ei s-au impacat cu putin timp inainte de lansarea ultimului film din seria "Twilight", realizata pe baza romanelor scrise de Stephenie Meyer.

Forbes a alcatuit acest clasament pe baza filmelor romantice cu cele mai mari incasari din Statele Unite in ultimii trei ani, potrivit statisticilor furnizate de Box Office Mojo.

Ultimele trei filme din franciza "Twilight" - "Eclipse", "The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1" si "The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2" - au fost incluse in aceste statistici.

Channing Tatum, desemnat de revista People drept cel mai sexy barbat in viata pe anului 2012, si colega lui din distributia filmului "The Vow", Rachel McAdams, ocupa locul al doilea in clasament, cu incasari de 125 de milioane de dolari in Statele Unite ale Americii si de 71 de milioane de dolari pe plan international.

Jennifer Aniston si Adam Sandler se afla pe locul al treilea. Ei au jucat impreuna in comedia "Just Go With it", care a obtinut incasari de 103 milioane de dolari in box office-ul nord-american si o suma dubla pe plan international.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri