Primul hotel din lume care are ca tematica ursul panda a fost deschis luni, in provincia Sichuan din China, interiorul si exteriorul acestuia fiind bogat ornamentate cu obiecte si elemente de decor care au legatura cu acest animal-simbol al Chinei, informeaza China Daily, citata de Mediafax.
Ideea acestui hotel a aparut in contextul in care tot mai multi turisti din intreaga lume vin sa viziteze China.

"Sper ca toti acesti ursi panda ii vor ajuta pe oameni sa se intoarca la natura si sa regaseasca bucuria simpla si adevarata", a declarat, pentru China News, managerul hotelului, care se afla situat la poalele Muntelui Emei.

Din ce in ce mai multi turisti iau cu asalt sanctuarele ursilor panda din provincia chineza Sichuan, unde se afla in prezent cea mai mare comunitate de astfel de animale din lume, peste 30%.

Considerati un simbol al prieteniei in China, ursii panda sunt o specie protejata prin lege in aceasta tara. De-a lungul anilor, China a oferit unor tari in dar ursi panda uriasi, pentru o mai buna intelegere pe plan politic, in primul rand, dar si pe plan cultural si economic.


Sursa foto: captura dailymail.co.uk China Foto Press

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri