Sony, unul dintre cei mai mari producatori de electronice din lume a lansat pe piata televizorul BRAVIA KD-84X9005, un model de 84 inch (peste 2 metri) cu tehnologie 4K si un pret destul de piperat: circa 26.000 de euro.
In ciuda pretului destul de mare, reprezentantii Sony Romania se asteapta ca pana la finalul acestui an sa vanda cel putin 10 astfel de televizoare, vanzarile acestei game ridicandu-se la peste 250.000 de euro.

“Suntem optimisti in privinta acestui model. Estimam ca vom vinde anul acesta in Romania aproximativ 10 unitati, insa nu m-ar mira ca, la finalul anului, asteptarile noastre sa fie depasite”, a precizat Lucian Radulescu, country manager Sony Romania.

Sony BRAVIA KD-84X9005 este primul televizor cu tehnologie 4K lansat pe piata din Romania.

Denumirea de 4K vine de la rezolutia extrem de ridicata disponibila pe aceste echipamente, in cazul acestui model ridicandu-se la 3840x2160 de pixeli, de patru ori mai mare decat un televizor Full HD (1920x1080p).

Caracteristicile tehnice ale noului televizor includ un numar de 8 milioane de pixeli disponibili pe suprafata ecranului televizorului, oferind imagini mult mai bune chiar si de la o distanta apropiata.

Pe partea de sunet, noul televizor al japonezilor de la Sony are cate 10 difuzoare laterale, avand o putere totala de 50W.

Pasionatii vor descoperi si imagini 3D de inalta rezolutie. Televizorul 4K converteste imaginile 3D Blu-ray Full HD in imagini 4K (3840 x 2160) si le afiseaza simetric pe ecran. Ochelarii 3D nu au nevoie de baterii.

„Televizorul este unul adresat clientilor care apreciaza noutatile tehnologice si serviciile aditionale, care apreciaza sa plateasca in plus daca sunt convinsi ca beneficiile suplimentare merita”, a declarat seful Sony Romania.

Pentru amatori, televizorul Sony BRAVIA KD-84X9005 este va fi disponibil spre vanzare in magazinul Sony Center din centrul commercial Baneasa Shopping City. Totodata, el va fi expus pentru o perioada de cel putin doua luni in zona food court din acelasi centru comercial.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri