Clubul Gaia risca sa se inchida pentru o perioada de trei luni dupa ce inspectorii Garzii Financiare au suprins angajatii localului ca nu eliberau bonuri fiscale, mai ales ca instantele au inceput sa respinga contestatiile cluburilor penalizate anterior, potrivit unor surse din piata.
Garda Financiara a inceput de anul trecut o actiune de control a cluburilor si restaurantelor din Bucuresti care presupune actiuni de urmarire a barmanilor si chelnerilor pentru a vedea daca elibereaza bonuri fiscale si pentru confiscarea sumelor incasate fara respectarea acestei obligatii, scrie Mediafax.

Cluburi cu renume din Bucuresti, precum Bamboo, Barletto, El Grande Comandante, Irish Pub, Kultur Haus, La Muse sau M'Ora, au fost sanctionate pe rand de catre inspectorii fiscului.

Toate localurile au atacat in instanta deciziile Garzii Financiare, pentru a obtine suspendarea sanctiunii de inchidere temporara, pe o perioada de trei luni.

In urma cu doua luni s-a inregistrat si o prima pronuntare, in cazul Bamboo, unde Judecatoria Sector 2 a a respins actiunea introdusa de Morgana Invest, societate care detine clubul.

Aceasta poate ataca decizia cu recurs, iar in cazul unei hotarari nefavorabile la Tribunalul Bucuresti, clubul va trebui inchis pentru o perioada de trei luni.

Pentru neemiterea bonului fiscal Garda Financiara aplica o amenda cuprinsa intre 8.000-10.000 lei si poate decide suspendarea activitatii pentru o perioada de trei luni. In toate cazurile, Fiscul a confiscat sumele incasate si gasite la momentul controalelor.

Sursa foto: facebook.com/GAIA.boutiqueclub


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri