Bonhams, una dintre cele mai mari case de licitatii de arta din lume, va scoate la licitatie trei tablouri realizate de artisti romani in cadrul unui eveniment care va avea loc pe data de 8 mai.
Unul dintre cele trei tablouri este “Carciuma la Rucar”, lucrare semnata de Nicolae Grigorescu, pentru care spera sa obtina intre 80.000-120.000 de dolari.

De asemenea, va fi scoasa la vanzare lucrarea “In parc” realizata de Theodor Aman, care este estimata la 10.000-15.000 dolari.

A treia opera care va fi scoasa la licitatie pe data de 8 mai este piesa “Anemone”, semnata de Stefan Luchian, care a fost evaluata la 6.000-8.000 de dolari.

Potrivit unui comunicat al casei de licitatii, in lucrarile artistilor se simte influenta franceza, toti cei trei studiind la Paris.

Licitatia, care va include si alte opere realizate de artisti europeni, va avea loc in data de 8 mai la Paris.

Sursa foto: www.bonhams.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri