Daca va doriti ca evenimentele pe care le organizati in acest sezon sa fie dinamice, memorabile si pline de energia solara a verii, Howard Johnson Grand Plaza Bucuresti este partenerul vostru perfect!
Howard Johnson Grand Plaza Bucuresti lanseaza pachete estivale de conferinte special concepute pentru a va revigora si relaxa oaspetii in acest sezon: incepand cu salile cu lumina naturala si posibilitatea de a servi pauzele de cafea sau pranzurile pe terasa Platinum, o oaza urbana de verdeata, si pana la meniurile de pranz cu continut caloric redus si aport nutritional optim, toate elementele sunt gandite pentru a conferi prospetime si dinamism evenimentelor voastre!

Optiunile de pachete pentru pauzele de cafea sunt variate si potrivite tuturor gusturilor, cu sucuri naturale, fructe proaspete, mix-uri de nuci, alune si fructe confiate, iaurturi si patiserie fina.

Meniurile de pranz se bazeaza pe o varietate mare de salate, antreuri cu cruditati si branzeturi proaspete si feluri principale cu legume si peste cu sosuri usoare si continut caloric redus, preparate astfel incat sa-si pastreze cat mai nealterate proprietatile nutritionale. La toate acestea se adauga reteta proprie de limonada oferita din partea casei tuturor participantilor la evenimente!

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri