In acest sfarsit de saptamana recomandam o vizita in TurboHalle unde sambata are loc Noaptea Lunga a Filmelor Scurte 2013. Vei putea viziona cele mai apreciate scurtmetraje din ultimul an, de la comedii, animatii si filme de aventura, pana la drame si filme fantastice.

Daca vrei sa vezi o premiera cinematografica, acestea sunt doua. De vineri il poti vedea pe Ryan Gosling in filmul The Place Beyond The Pines, un cascador pe motocicleta care devine jefuitor de banci pentru a-si intretine noua familie. Tot weekend-ul acesta are loc si premiera ultimului filmul al lui Pedro Almodovar I’m so excited, cu aparitii speciale ale actorilor Antonio Banderas, Penelope Cruz si Paz Vega, relateaza PostModern.ro.

Trecand la teatru, la Teatrul Metropolis se va juca piesa Tarul Ivan isi schimba meseria, in regia lui Gelu Colceag, o comedie ce imbina umorul cu fantasticul. Vineri seara la Godot poti merge la un spectacol cu Marius Manole - Marea iubire a lui Sebastian, iar sambata incepand cu ora 19:00 se va juca Norway.Today - inspirata de o poveste reala, piesa este drama a doi internauti care decid sa se sinucida in Muntii Norvegiei. La ArCuB sambata si duminica, tot Marius Manole, alaturi de violonistul Alexander Balanescu, vor urca pe scena pentru piesa Insemnarile unui nebun.

Tot in acest sfarsit de saptamana, va avea loc sambata Noaptea Alba a Creatorilor si Designerilor de Produs, programata in trei locatii: la Bernschutz & Co. Universitate, la Attitude Ballet School si in Acuarela. Vei avea parte de o seara plina de activitati si ateliere creative orientate catre industria handmade.

Pe parcursul zilelor de sambata si duminica se va desfasura si targul dedicat produselor de autor, Cloud No. 9, unde creatiile designerilor autohtoni sunt expuse spre vanzare la Old City – Lipscani Beer Garden. Daca se intampla sa-ti rezervi bugetul exclusiv pentru bijuterii sau accesorii, tot in aceste zile are loc la ArtXpert Fine Art Concept Store cea de-a treia editie a Jewelry Design Fair - Gold Edition.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri