Weekend-ul acesta este mai ales unul muzical. In aceste zile vei asculta si te vei distra pe muzica buna la cea de a treia editie Backyard Weekend din Complexul Studentesc Tei, la Sala Palatului Patricia Kaas canta melodiile lui Edith Piaf, iar in Piata George Enescu incepe Bucharest Music Film Festival, care, desi are si film in titulatura, are ca focus major muzica, scrie PostModern.ro.

Pe langa evenimentele muzicale, in acest weekend se desfasoara Namaste India, festivalul dedicat culturii indiene, unde te vei putea simti in India pentru cateva ore. Vor fi spectacole de muzica si dans, targuri de artizanat, discutii si demonstratii de yoga, cricket, ayurveda, arta decorarii cu henna, portul sari-ului, iar mancarea va fi de asemenea tipic indiana.

La capitolul teatru, continua festCO, Festivalul Comediei Romanesti, cu spectacole ca Doua loturi in regia lui Alexandru Dabija si O piesa desantata a Liei Bugnar. Festivalul se incheie duminica cu Gala Comediei Romanesti unde se vor decerna premiile festivalului.

In ceea ce priveste lista premierelor cinematografice, e iunie, deci blockbusterele incep sa faca legea in cinematografe. In acest weekend avem doua premiere, ambele filme cu bugete mari, potrivite pentru o distractie "de mall": Man of Steel va readuce pe marile ecrane povestea lui Superman dupa o pauza de 7 ani. Filmul este semnat de regizorul Christopher Nolan, cel care a realizat si trei filme Batman. Din distributia noua fac parte Russell Crowe, Kevin Costner, Michael Shanoon si Amy Adams.

De asemenea, intra in cinematografe filmul al carui trailer il vedem de luni bune ruland in deschiderea filmelor din cinematografe. Ti-amintesti muntii de zombie care se revarsa, in timp ce Brad Pitt salveaza situatia? A venit momentul sa vedem intreaga desfasurare a invaziei mortilor vii din World War Z, incepand din acest weeend.

Totusi, pentru fanii productiilor autohtone, este bine de stiut ca duminica va avea loc un eveniment pentru ei: filmaddict Short – seara se film romanesc, scurt la Galeria Saint Ink.

Revenind la muzica, la Backyard Weekend, capetele de afis vor fi Pillow Talk, care va concerta vineri, iar sambata Nouvelle Vague si Dub FX. Din line-up fac parte si Mario Basanov, DJ Vadim, Nick Monaco sau Clarian (Footprintz).

La Bucharest Music Film Festival, incepand de vineri, in Piata George Enescu vor avea loc recitaluri de muzica clasica, urmate de proiectii ale unor concerte si spectacole de opera. De asemena, duminica, Patricia Kaas revine la Bucuresti, printr-un concert sustinut la Sala Palatului cu ocazia promovarii noului album Kaas chante Piaf.


Iar pentru cei care nu au ajuns la editiile trecute, dar nu numai, un nou eveniment Yard Sale va avea loc duminica acesta la Dianei 4.


Sursa foto: captura postmodern.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri