Evenimentul lunii iunie se intampla chiar in ultima zi a acesteia, pe 30. Este vorba despre concertul de jazz al cantaretei canadiene Diana Krall, una dintre cele mai bune ale generatiei ei. Avand in vedere ca a mai fost o data in Romania si stim cat de buna este live si ca, in plus, atmosfera Salii Palatului se va transforma de nerecunoscut in una a unui club de jazz, iti recomandam sa n-o ratezi, relateaza Postmodern.ro.
Trecand la alt gen, sfarsitul de saptamana vine cu patru premiere de film, care vor fi atat pe placul iubitoriilor de comedie, cat si a celor care vor vrea sa vada o drama sau un film de groaza. Before Midnight, a treia parte a trilogiei Before, este unul dintre filmele pe care le poti urmari in acest weekend. Dupa Before Sunrise (1995) si Before Sunset (2004), povestea de dragoste dintre Jesse (Ethan Hawke) si Celine (Julie Delpy) continua, dar in postura de parinti casatoriti.

Schimband registrul, Ethan Hawke apare si in The Purge, un film cu o premisa interesanta filosofica, dar care este exploatata mai ales pentru potentialul horror: in anul 2022, guvernul Statelor Unite declara legala, timp de 12 ore, orice fel de infractiune, inclusiv crima.

Daca iti plac comediile, poti alege filmul The Internship, cu Owen Wilson si Vince Vaughn, ale caror personaje incearca sa isi demonstreze capabilitatea in contextul noii ere digitale, inscriindu-se la un internship la Google. Dar nu este singura comedie cu premiera in acest weekend, vom avea parte si de o comedie canadiana, Starbuck, care spune povestea unui donator al unei clinici de fertilizare, care descopera dupa 20 de ani ca este tatal a 533 de copii.

Iar daca vrei sa vezi filme romanesti, iti propunem 10 scurtmetraje romanesti realizate in ultimul an, proiectate la Sa film!.

Daca vrei sa mergi la teatru in weekend se joaca Ingeri in America, o piesa care a luat premiul Pulitzer in 1993 si a fost ecranizata de HBO intr-o miniserie de succes. Actiunea se petrece la jumatatea aniilor ’80 si urmareste destramarea a doua cupluri in contextul ravagiilor provocate de virusul HIV in randul homosexualilor americani. Piesa se va juca vineri si sambata, de la ora 19:00, la Teatrul Metropolis.

De asemenea, in fiecare seara de weekend, la The Light Cinema (Liberty Mall) va fi difuzata de la Opera din Paris una dintre cele mai vechi piese de balet romantice puse in scena, La Sylphide.

Iar pentru pasionatii de benzi desenate, sambata si duminica va avea loc a treia editie ComicsFest, in cadrul careia vor avea loc lansari, ateliere, proiectii sau discutii cu creatorii de benzi desenate. Evenimentul are loc la Galeria Saint Ink (Str. Doamnei, nr.3).

Tot pentru acest weekend este bine de stiut ca Bucharest Music Film Festival va continua in Piata George Enescu cu auditii de muzica clasica si proiectiile unor inregistrari de concerte si spectacole de opera. Iti recomandam mai ales concertul lui Alexander Balanescu de sambata.

De asemenea, expozitia Publicitate si Design la inceputul secolului al XX-lea, care cuprinde creatii ale artistului Lucian Bernhard, aflat la originea posterului contemporan, este in continuare deschisa la Muzeul National de Arta al Romaniei, precum si expozitiile Comorile Chinei de la Muzeul National de Istorie si cea de Fluturi Tropicali Vii de la Muzeul Grigore Antipa. Iar pentru cei care nu au apucat inca sa viziteze expozitia The Human Body, au ocazia si in acest weekend.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri