Scurtmetrajul "Mariana", in regia lui Cristian Mungiu, va fi proiectat, pe 8 septembrie, in incheierea primei editii a Festivalului International de Scurtmetraje Tenerife Shorts, eveniment care va avea loc in perioada 5-8 septembrie, informeaza Institutul Cultural Roman din Madrid.
De asemenea, Tenerife Shorts 2013 prezinta, de asemenea, scurtmetrajul "Superman, Spiderman sau Batman", in regia lui Tudor Giurgiu, castigator al premiului pentru cel mai bun scurtmetraj european in 2012, acordat de Academia Europeana de Film. Acesta face parte din sectiunea "Academia del Cine Europeo: Short Matters!", ale carei proiectii unice vor avea loc sambata, 7 septembrie, de la ora 17, duminica, 8 septembrie de la ora 17 si tot duminica, de la ora 21:30, scrie Mediafax.

In cadrul programului de inchidere, vor fi proiectate si "La cantante", de Rafael Navarro (Spania, 2012, 22') si "Au revoir", de Toni Barrena (Spania, 2011, 12'). Ulterior, se vor proiecta filmele premiate in cadrul Festivalului de scurtmetraje.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri