Un interviu audio cu John Lennon, in care muzicianul britanic evoca "tortura" resimtita in timpul inregistrarilor pentru ultimul album al trupei The Beatles, "Let It Be", in 1969, va fi scos la licitatie in luna septembrie, scrie Mediafax.

Acest interviu de o ora, acordat in 1970 la Toronto (Canada), lui Howard Smith, critic muzical la saptamanalul american Village Voice, va fi pus in vanzare in cadrul unei licitatii online, intre 19 si 26 septembrie, pe site-ul www.rrauction.com, alaturi de alte 100 de obiecte care au legatura cu trupa The Beatles.

"A fost un adevarat iad, asa cum s-a intamplat adeseori. E o tortura de fiecare data cand produci ceva", spunea John Lennon.

"The Beatles nu are o putere magica pe care voi, ceilalti, nu o aveti. Suferim ca in iad de fiecare data cand cream ceva", a adaugat el. "Situatia e tensionata de fiecare data cand beculetul rosu (din cabina de inregistrari) se aprinde", a mai spus el.

Lansat in mai 1970 si considerat de revista Rolling Stone drept unul dintre cele mai bune albume din toate timpurile, "Let It Be" a fost inregistrat in mare parte la Londra in 1969.

Pentru John Lennon, care a fost ulterior asasinat la New York, in 1980, "Let It Be" era un "album ciudat", cre reflecta frictiunile dintre membrii grupului. Trupa The Beatles s-a destramat de altfel la scurt timp dupa lansarea acestui album, in anul 1970.

"Nu l-am terminat niciodata cu adevarat, nu voiam cu adevarat sa il lansam, Paul era acela care ne-a impins sa facem asta", spunea John Lennon.

Pasaje din acest interviu pot fi ascultate si pe site-ul YouTube.

Paul McCartney, John Lennon, George Harrison si Ringo Starr au format trupa The Beatles, unul dintre cele mai faimoase si de succes grupuri din istoria muzicii rock, avand la activ peste 1,1 miliarde de discuri vandute in lumea intreaga.

Sursa foto: http://www.johnlennon.com/images?pid=4

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri