Weekendul acesta este mai ales al muzicii. Avem in continuare in fiecare zi concerte de muzica clasica la Ateneu si Sala Palatului, in cadrul Festivalului Enescu. De asemenea, va debuta cu o noua editie Balkanik Festival, primul festival autohton de muzica si cultura balcanica. Iar duminica unul dintre cei mai cool DJ-ei britanici de trip hop si downtempo, Bonobo, mixeaza la Arenele Romane.

Anul acesta, in cadrul festivalului Balkanik, Alexander Balanescu Quartet va sustine un recital dedicat celebrarii a 100 de ani de la nasterea Mariei Tanase si 50 de ani de la disparitia acesteia.

Pe langa Alexander Balanescu, vor mai concerta doua trupe romanesti (Fanfara Ciocarlia si Taraf de Haidouks), una din Bulgaria (Kottarashky & The Rain Dogs), una din Ungaria (Mitsoura) si una din Serbia (Kal). In plus, vei putea urmari si proiectii de filme in aer liber, vei putea vedea expozitii de pictura, fotografie si obiecte traditionale, spectacole de dans si de circ si vei putea degusta mancaruri traditionale balcanice.

Tot in acest weekend, duminica, la Arenele Romane, va avea loc concertul sustinut de DJ-ul si producatorul britanic, Bonobo, concert care face parte din turneul de promovare a ultimului sau album, The North Boarders.

Festivalul George Enescu se desfasoara in continuare, iar din programul acestui sfarsit de saptamana fac parte concerte ale London Philharmonic Orchestra, ale Orchestrei de Camera din Lausanne si Sinfonieorchestere Berlin.

Daca vrei sa mergi la cinema, prima premiera a weekendului este filmul The Grandmaster, regizat de Wong Kar-wai, care spune povestea unui maestru de arte martiale Ip Man, interpretat de Tony Leung Chiu Wai (Hero, In The Mood for Love), si care l-a avut printre discipoli si pe Bruce Lee.

De asemenea, are loc premiera filmului romanesc Love Building, cu Dragos Bucur, Alexandru Papadopol si Dorian Boguta in rolurile principale. Filmul urmareste 14 cupluri, aflate intr-o tabara in care incerca sa reaprinda dragostea dintre ei cu ajutorul unor psihoterapeuti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri