Portalul de lifestyle feminin Kudika.ro a stat de vorba cu Laura Andrei, international senior brand manager in cadrul grupului SABMiller, unul dintre cei mai mari jucatori pe piata berii la nivel mondial.

Povestea Laurei Andrei incepe in 2006, in cadrul Ursus Breweries, parte a grupului SAB Miller, cand devine junior brand manager Timisoreana. Nu dupa mult timp avanseaza ca brand manager pentru mai multe branduri din portofoliul Ursus Breweries: Ursus, Azuga, Stejar, iar din 2010 si pentru Peroni Nastro Azzurro.

In 2011, meritele ei sunt recunoscute atat la nivel locat cat si pe plan international, iar managerul se muta la birourile SAB Miller din Londra in calitate de global brand manager Peroni Nastro Azzurro.

In aprilie 2012 revine in tara ca senior brand manager pentru brandurile Peroni, Redd's, Pilsner Urquell, Stejar si Azuga.

In primavara acestui an, Laura decide sa-si continue cariera internationala ca international senior brand manager al brandului Kozel, la birourile SAB Miller Praga, unde coordoneaza activitatea de marketing la nivel global, in peste treizeci de tari.

Dupa Black Friday, cu seful...
Citeste si: Seful Sony Romania: Consultanta la raft, mai slaba decat in trecut

Afla povestea Laurei Andrei de pe Kudika.ro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Lifestyle »Citeste si
Kudika.ro: look nou si o repozitionare inedita