In deschiderea sezonului de Fusion Brunch din aceasta toamna, hotelul Howard Johnson Grand Plaza Bucuresti a pregatit un eveniment special, ale carui venituri urmeaza sa fie donate organizatiei Salvati Copiii pentru finantarea programului “Fiecare Copil Conteaza”*.

In decorul cosmopolit creat de rafinamentul restaurantului Avalon, pe de-o parte, si de dinamismul restaurantului Benihana pe de alta parte, Henrik Sebok, Certified Master Chef, ii va delecta pe invitati cu cateva din secretele sale gastronomice preferate, intr-o demonstratie de gatit in direct in care il va avea ca invitat special pe Chef Catalin Scarlatescu. Dupa lectia de gatit, pasionatii de arta culinara vor fi invitati la un concurs-fulger care ii va rasplati pe cei mai priceputi si mai curajosi dintre invitati cu premii inedite.

Oferta culinara a acestui Brunch isi propune sa-i surprinda, prin varietate si prin calitate, chiar si pe cei mai pretentiosi si mai fini cunoscatori ai acestei arte: de la preparatele proaspete, de tip salate, cu ingrediente de la producatori locali, pana la preparatele calde cu o mare varietate de influente culinare si asocieri inedite de ingrediente, la care se vor adauga preparatele clasice din meniul restaurantului Benihana, pregatite live de catre bucatarii asiatici de aici.

Evenimentul marcheaza o noua etapa in colaborarea dintre hotelul Howard Johnson Grand Plaza Bucuresti si Organizatia Salvati Copiii si se doreste a deveni o traditie la deschiderea anului scolar si a sezonului de Brunch din fiecare toamna.

Pretul Brunch-ului este de 200 Lei / persoana.

Pentru rezervari si inscrieri la concursul de gatit, va rugam sa sunati la 021 201 5030 sau sa trimiteti un mesaj la avalon@hojoplaza.ro

*Programul Fiecare Copil Conteaza face parte din campania mondiala Every One, initiata de Organizatia Internationala Save The Children si urmareste reducerea mortalitatii infantile si a copiilor pana la cinci ani. Proiectul initiat de Salvati Copiii Romania isi propune diminuarea cu 15% a mortalitatii infantile si a copiilor sub cinci ani din Romania in perioada 2010 – 2015 prin dezvoltarea de programe suport pentru mame si copii si prin dotarea cu echipamente medicale performante a maternitatilor si sectiilor de nou-nascutii. Pentru mai multe detalii despre program, va invitam sa accesati site-ul www.salvaticopiii.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri