Cantaretii americani Beyonce si Jay-Z ocupa prima pozitie in topul celor mai bine platite cupluri de vedete din lume, alcatuit in fiecare an de revista Forbes, au anuntat, joi, editorii acestei publicatii, informeaza Reuters.

Cei doi artisti au obtinut venituri cumulate de 95 milioane de dolari in perioada 1 iunie 2012 - 1 iunie 2013 si ocupa primul loc in acest top pentru al doilea an consecutiv, relateaza Mediafax.

Potrivit Forbes, turneul "Mrs. Carter" sustinut de Beyonce si albumul "Watch the Throne" lansat de Jay-Z, care s-a vandut in milioane de copii si a fost promovat printr-un turneu mondial, in colaborare cu rapperul Kanye West, i-au ajutat pe cei doi artisti sa ii depaseasca in acest top pe modelul Gisele Bündchen si sotul ei, jucatorul de fotbal american Tom Brady, care ocupa locul al doilea cu venituri de 80 milioane de dolari.

Cuplul de actori Angelina Jolie si Brad Pitt, cu venituri de 50 milioane de dolari, ocupa locul al treilea, urcand o pozitie fata de topul de anul trecut.

Fostii colegi din distributia serialului de comedie "That '70 Show" Ashton Kutcher si Mila Kunis ocupa locul al patrulea, cu venituri de 35 milioane de dolari.

Starleta americana Kim Kardashian si rapperul Kanye West incheie Topul 5 al celor mai bine platite cupluri de vedere dupa ce au obtinut in perioada mentionata venituri de 30 milioane de dolari.

Editorii de la forbes.com au intocmit acest top pe baza discutiilor avute cu agentii, producatorii, managerii si alte persoane din anturajul artistilor.

Sursa foto: beyonce.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri