Desi ne aflam abia la inceputul verii, in magazine au aparut deja noile linii de costume de baie si accesoriile pentru plaja.
Asadar, a sosit timpul sa achizitionam articolele necesare, de la articolele de imbracaminte si incaltaminte adecvate, pana la geanta pentru plaja, prosop, sezlong, o saltea gonflabila si, de ce nu, chiar un scuter de apa.

Moda 2006: costume de baie din trei piese si sorturi

In acest sezon, pentru costumele de baie, culoarea rosie este in mare voga. Negrul si galbenul se afla, de asemenea, in trend, dar nu uni, ci combinate in diverse imprimeuri, cu dungi, flori, buline sau figuri geometrice.

Tot pentru doamne, in acest an, la moda sunt costumele dintr-o singura piesa, potrivite mai mult siluetelor plinute, cu croiala foarte decupata in zona bustului si cu spatele aproape gol, precum si cele din doua piese, dar cu bikini generosi ca suprafata, pentru a se pune mai bine in evidenta imprimeurile.

Dar se pare insa ca plaja 2006 va fi dominata de o combinatie formata din trei piese: chilot tanga, fustita si sutien sau bustiera. Indiferent de model, costumele moderne sunt cele cu snururi, catarame, strasuri, paiete si volanase. Se poarta microfibra, dar si costumele crosetate.

Costumele de baie model intreg le puteti gasi la preturi cuprinse intre 300 si 350 de lei, in timp ce modelele din doua piese sunt ceva mai ieftine, de la 200 la 250 de lei. Barbatii pot cumpara slipuri la preturi cuprinse intre 35 si 47 de lei. Si modelele masculine sunt altele anul acesta. Croiala lor se situeaza intre slipul obisnuit si sort.

Pentru doamne, slapi cu paiete

Pantalonii scurti si sorturile au preturi cuprinse intre 20 si 165 de lei, iar tricourile sau maiourile costa 50 95 lei. Gentile pentru plaja - in diverse modele, culori diferite, fabricate din material textil - au preturi de aproximativ 30 70 de lei.

Cautate sunt si cosurile pentru plaja din impletituri, care costa intre 60 si 72 de lei sau gentile din rachita impletita in combinatie cu panza de sac, la pretul de 72 de lei. Un prosop de dimensiuni mari, 70x140 cm, costa intre 10 si 15 lei.

Noile modele de papuci de plaja ai verii 2006 sunt slapii aurii sau cei in diverse combinatii de culori, accesorizati cu paiete. Slapii pentru doamne costa intre 35 si 95 de lei, iar cei barbatesti au pretul de aproximativ 40 de lei. O palarie sau o sapca costa intre 40 si 165 de lei.

Vis pe apa

Daca nu doriti sa inchiriati accesorii de pe plaja, puteti achizitiona o rogojina din polipropilena (2x1m) 9,49 lei sau o saltea termoizolanta - 175x70 cm, care costa 4,99 lei. La fel de utile sunt si o saltea gonflabila - 187x75x21 cm la pretul de 34,99 lei, dar si un sezlong pliabil ce costa aproximativ 60 de lei.

Cei care-si doresc o vacanta de vis pot cumpara si un scuter de apa, marca Yamaha. In functie de numarul de locuri si de capacitatea cilindrica, acesta poate ajunge la preturi ce variaza intre 5.000 si 12.000 de euro. Tot pentru navigat, mai ieftine sunt bananele gonflabile, care ajung la 650 euro (5 locuri) sau balansoarele gonflabile pentru apa, care costa aproximativ 520 euro.

I.D. Sarrieri
TinaR
Jolidon
Kara
www.tarafashion.ro
Polo Garage
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri