Sunteti pasionati de retail si FMCG? wall-street.ro va ofera 5 invitatii la retailArena, conferinta internationala dedicata celor mai noi tendinte din industria de retail si bunuri de larg consum. Tot ce trebuie sa faceti este sa raspundeti la cele doua intrebari pentru a va inscrie in concurs si pentru a castiga una dintre cele cinci invitatii.

Speakeri cu peste zece ani de experienta in domeniu, cu prezente multiple la conferinte internationale de renume din Europa si SUA, vor fi prezenti alaturi de jucatori locali importanti la prima editie a retailArena, conferinta internationala dedicata celor mai noi tendinte din retail si FMCG.

Evenimentul va avea loc pe 19 si 20 noiembrie la hotel Howard Johnson din Bucuresti.

In cadrul primei zile a retailArena veti afla date despre contextul actual din industria de retail din Romania, dar si o retrospectiva a ultimilor 5 ani, perioada in care comertul nu a batut pasul pe loc, ci din contra s-a remarcat printr-o expansiune agresiva.

Cea de-a doua zi a retailArena este dedicata workshop-urilor, unde cei interesati pot descoperi tot ce trebuie sa stie despre infrastructura care sta in spatele unui magazin online, de ce inovatii pot beneficia retailerii pentru a-si fideliza mai bine clientii sau ce ambalaje dicteaza ”moda” pe piata de packaging.

Petre Daea propune amenzi de...
Citeste si: Amenzi de 4% din cifra de afaceri pentru calitatea dubla a produselor

Raspundeti la cele doua intrebari pentru a va inscrie in concursul retailArena. Invitatiile ofera acces complet la conferinta si 3 workshop-uri la alegere.

Redactia wall-street.ro va analiza raspunsurile dumneavoastra, iar castigatorii vor fi contactati pana vineri, 15 noiembrie.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Lifestyle »Citeste si
ICEE.fest: Google si Facebook vin cu cel mai mare numar de speakeri