Viena atrage an de an milioane de turisti, iar in perioada sarbatorilor de iarna orasul austriac este in topul preferintelor iubitorilor de calatorii din toate colturile lumii. Toti cei care au ocazia sa viziteze Viena in luna decembrie nu rateaza celebrele piete de Craciun, unde mirosul de punch fierbinte si milioanele de decoratiuni ii conving sa petreaca ore in sir admirand atmosfera, in ciuda frigului.

Viena are deja o traditie in ceea ce priveste targurile de Craciun, iar unul dintre cele care atrag cei mai multi turisti este in Piata Primariei Rathausplatz.

Viena

Aici, mai mult de 100 de standuri intregesc atmosfera de sarbatoare cu bauturi si dulciuri calde, prajituri si bomboane traditionale, precum si o multime de decoratiuni de brad pe gustul tuturor.

Viena

Intreaga piata este luminata de mii de beculete si peste tot se aud colinde.

Piata de Craciun Viena

Nimeni nu pleaca din piata fara un cadou pentru cei dragi care ii asteapta acasa, mai ales ca pentru cativa euro poti cumpara un ornament de brad, o prajiturica, o lumanare parfumata sau un ursulet de plus.

Piata de Craciun Viena

Piata de Craciun Viena

Viena a inregistrat anul trecut o cifra record in turism, 12,3 milioane de turisti. Iubitori de calatorii din toate colturile lumii aleg capitala Austriei ca destinatie de vacanta, iar romanii se apropie de top 10 in randul natiunilor.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri