Petrecerea de Revelion organizata de Primaria Municipiului Bucuresti (PMB), la care accesul va fi gratuit, va avea loc de la ora 20.00, in Piata Constitutiei, unde vor canta, printre altii, Loredana, Delia, Puya, Connect-R, Smiley & Friends si trupele Mandinga, Voltaj si Vunk.

"Si in aceasta noapte, locuitorii Capitalei sunt invitati sa numere intr-un glas ultimele secunde ale lui 2013 si sa intampine impreuna primele clipe ale Noului An, intr-o petrecere ce impleteste cu succes muzica, dansul, jocurile de lumini, efectele pirotehnice si multe alte surprize", se arata intr-un comunicat remis de municipalitate, conform Mediafax.

Potrivit sursei citate, seara va deschisa de trupa de percutionisti Barbarossa, care va prezenta, in premiera, un spectacol ce imbina dansul si jongleriile cu torte aprinse.

Ulterior, pana la miezul noptii, vor sustine mini-concerte Loredana, Delia, Puya, Connect-R si trupele Mandinga, Vunk si Voltaj.

"Catre miezul noptii, What's Up feat. DeMoga Music, impreuna cu noile nume ale muzicii autohtone Shift, Adda, Liviu Teodorescu, Sorana, Ciprenko si Lally vor crea un moment unic, acompaniati de un numar impresionant de percutionisti, pe acordurile noului single 'La multi ani!', iar dupa numaratoarea inversa, bucurestenii vor pasi in noul an intr-o atmosfera efervescenta, amfitronii serii fiind Smiley&Friends, respectiv CRBL, Alex Velea si Andreea Banica", au mai precizat reprezentantii municipalitatii.

La ora 00.00, trecerea in 2014 va fi marcata de un foc de artificii, care va dura 15 minute.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri