Filmul de animatie "Ice Age 5", al cincilea opus din aceasta franciza de succes, produs de Fox Animation Studios si Blue Sky Studios, va fi lansat pe marile ecrane nord-americane pe 15 iulie 2016, informeaza hollywoodreporter.com.

Primele patru filme din franciza "Ice Age" au generat incasari de 2,8 miliarde de dolari in box office-ul mondial, scrie Mediafax.

Precedentul film din aceasta franciza, lansat in 2012 si intitulat "Epoca de gheata 4: Continente in deriva/ Ice Age: Continental Drift", a obtinut incasari totale de 874,9 milioane de dolari.

Desi studiourile Fox nu au dezvaluit deocamdata prea multe detalii despre al cincilea film din franciza "Ice Age", presa americana afirma ca cei mai multi dintre actorii care asigura vocile personajelor principale - in frunte cu Ray Romano, care asigura vocea mamutului Manny - vor reveni in noul film.

Luna iulie 2016 a fost perioada rezervata initial pentru lansarea filmului "Anubis", un alt proiect animat creat de Fox Animation in colaborare cu Blue Sky. Lansarea acestui film a fost amanata cu doi ani si va avea loc pe 23 martie 2018. "Anubis" va fi realizat pe baza romanului omonim scris de Bruce Zick, despre blestemul unei mumii, care are ca rezultat o calatorie neintentionata in lumea mortilor din Egipt.

Citeste si:
DS Automobiles a deschis un showroom in Romania
DS Automobiles a deschis un...

In vara anului 2016 va fi lansat un alt film de animatie, mult asteptat, produs de Pixar si Disney - "Finding Dory", continuarea peliculei "In cautarea lui Nemo/ Finding Nemo". Acest film va fi lansat pe 17 iunie 2016, in aceeasi zi in care studiourile DreamWorks Animation vor lansa "How to Train Your Dragon 3".


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Lifestyle »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Mercedes-Benz a prezentat un concept inspirat de filmul Avatar