Orasul american New York este cel mai fotografiat loc de pe pamant, potrivit serviciului Panoramio al motorului de cautare Google, in timp ce Bucurestiul se situeaza pe locul 91 in acest clasament.

New York se situeaza pe prima pozitie in topul celor mai fotografiate locuri de pe pamant, fiind urmat in ordine de Roma, Barcelona, Paris, Istanbul si Venetia, potrivit dailymail.co.uk, care citeaza o "harta fierbinte" realizata de Google, pe baza serviciului sau Panoramio, relateaza Mediafax.

Orasul București este primul din Romania și pe locul 91 in clasamentul celor mai fotografiate locuri de pe pamant, potrivit hartii care poate fi consultata pe site-ul sightsmap.com.

In schimb, Budapesta se afla pe locul 10 in acest top, iar Viena pe locul 31, in vreme ce capitala Bulgariei Sofia este pe locul 153. Praga se afla pe locul al 11-lea, Londra, pe 15, iar Amsterdam, pe 44.

Topul romanesc al celor mai fotografiate locuri include printre altele Biserica Neagra din Brașov pe locul 295 din lume, Transfagarasanul pe locul 315 și orașele Sibiu si Sighisoara, pe locurile 350, respectiv 388.

Citeste si:
Un nou restaurant de fine dining in Bucuresti
Istorie, arhitectura si meniu...

Potrivit dailymail.co.uk, harta Google le permite oamenilor sa vada care sunt cele mai fotografiate destinatii de calatorie din lume, sapte din top 10 fiind in aria geografica a Europei, fapt care ar putea sugera si faptul ca aceste servicii de la Google sunt cele mai populare pe acest continent.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Lifestyle »Citeste si
In ce oras mai gasesti de inchiriat doua camere cu 200 euro pe luna
Setari Cookie-uri