Dupa numai un an de zile, Andrei Cretu si Iulian Circiumaru, fondatorii conceptului 7card, se mandresc cu rezultatele inregistrate: peste 50 de parteneriate cu salile de sport din Bucuresti si peste 100 de companii multinationale partenere programului.

A&D Pharma, Adobe, Alpha Bank, Avon, Bancpost, BCR, BRD, British American Tobacco, Goodyear, Ikea, ING, Nestle, Orange, P&G, PwC, Renault, Romtelecom, UniCredit Leasing, UPC, Vodafone, Volksbank si Xerox sunt doar cateva dintre companiile care ofera 7card angajatilor sai.

Prin intermediul unui abonament lunar 7card, utilizatorii pot beneficia de serviciile cluburilor sportive incluse in program, ori de cate ori le permite agenda. Avantajele unui astfel de abonament, al carui pret echivaleaza cu pretul unui abonament ce ofera acces la o singura sala de sport, sunt flexibilitatea si varietatea. Indiferent de zona in care se afla, utilizatorii au la dispozitie cel putin o sala de sport in care sa isi continue pregatirea fizica. In plus, posesorii 7card beneficiaza de reduceri semnificative oferite de partenerii afiliati programului - de la ateliere culturale la paintball, tenis, cursuri de dans si alte activitati de petrecere a timpului liber.

Aflate in toate cartierele Capitalei, acum cu siguranta nu mai exista nicio scuza pentru ca bucurestenii sa nu practice miscarea. Salile partenere 7card au fost selectate astfel incat sa vina in intampinarea nevoilor clientilor, la fiecare nou parteneriat semnat avandu-se in vedere oferirea unui loc cat mai aproape de birou sau casa si a unui loc cat mai accesibil din punct de vedere al transportului.

7card, un card unic de acces la o gama variata de activitati sportive, se adreseaza atat angajatilor, cat si companiilor, aducand beneficii reale de flexibilitate, diversitate si usurinta in utilizare. 7card pare a fi produsul perfect pentru orice angajat si in acelasi timp, instrumentul optim pentru companiile angajatoare, interesate inca sa stimuleze performanta pe timp de criza.

Pentru toti iubitorii de miscare si sport, acestea sunt doar cateva dintre locatiile partenere 7card: 168 Sport Station, Energy Body & Mind Fitness, BeFit Studio, Body Exprim, Complex Sportiv 2000, Fit Factory Sport Gym, FitClass Club, FitCurves Drumul Taberei, WestLife Fitness&Aerobic, Wilmark Dance Academy, Scoala de Tenis Enache Herastrau, Planet SWIM & GYM. Lista completa a salilor este disponibila pe site-ul: www.7card.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri