Lucian Stanila (37 ani) si Sarah Stanila (34 ani) aduc in Romania cel mai cunoscut brand de studiouri de dans din lume, Arthur Murray, dupa o investitie de peste 200.000 de euro. Ei sunt investitori in alte doua studiori de dans Arthur Murray din New York.

Prima scoala de dans de societate Arthur Murray este deschisa in Bucuresti, str. Nicolae Caramfil, nr. 87, si are o suprafata de 500 mp. "Pentru Romania, planul de dezvoltare vizeaza deschiderea a 10 studiouri de dans in urmatorii 5 ani. Luam in calcul inclusiv extinderea in tarile vecine, insa momentan ne concentram atentia pe dezvoltarea afacerii in Romania", a spus detinatorul Arthur Murray Bucuresti, Lucian Stanila, pentru wall-street.ro.

500.000 euro pana in 2015

cursuri de dans

Investitorii se asteapta la 500 de clienti pana la sfarsitul anului si la venituri de 500.000 de euro in 2015 din cursuri de dans oferite in principal oamenilor de afaceri si cuplurilor care se casatoresc si vor sa invete dansul mirilor.

Arthur Murray este cel mai mare lant de studiouri de dans din lume, cu 102 ani experienta si peste 280 scoli deschise in 23 de tari. "Aducerea brandului Arthur Murray in Romania a fost o decizie naturala pentru mine, dupa o experienta de peste 12 ani ca instructor si owner de studiouri de dans Arthur Murray din New York. Pana sa deschidem noi studioul Arthur Murray, in Romania nu exista un astfel de loc, insa exista un public care cauta astfel de servicii", sustine Lucian Stanila.

Citeste si:
In ce oras mai gasesti de inchiriat doua camere cu 200 euro pe luna
Bucurestiul ajunge din urma...

cursuri de dans

Scoala de dans Arthur Murray deschisa in Bucuresti va fi condusa de Mirel Roman, cu experienta de peste 30 ani in dans, fost coregraf la emisiunea "Dansez pentru tine" si pregatit pe Broadway si in studiourile Arthur Murray din New York. In prezent, studioul are 7 instructori de dans.

Despre Arthur Murray

A doua cea mai veche franciza din Statele Unite, brandul Arthur Murray este renumit in intreaga lume si este cea mai extinsa retea de scoli de dans de societate, cu studiouri deschise in Statele Unite, Canada, Puerto Rico, Europa, Japonia, Africa si Australia.

Istoria studiourilor de dans Arthur Murray a inceput in 1912, datorita lui Arthur Murray, un simbol American al succesului in antreprenoriat si al dansului de societate.

Citeste si:
Un nou restaurant de fine dining in Bucuresti
Istorie, arhitectura si meniu...

Coregrafii Arthur Murray colaboreaza adesea cu echipele de filmare de la Hollywood si teatrele de pe Broadway, ajungand sa semneze coregrafii in pelicule referinta in lumea dansului precum "Dirty Dancing", "Scent of a Woman", "Beauty and the Beast", "Dance with me".


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Lifestyle »Citeste si
Anunț cu bombă la un mall din Capitală
Setari Cookie-uri