Romanii din tara care vor sa viziteze parcul acvatic de distractii Divertiland, aflat in zona Militari din Capitala, pot ajunge la destinatie cu trenurile din reteaua privata Regiotrans. Trenurile vor opri in statia Chijna Parc Divertisment, care a fost construita de Divertiland in urma unei investitii de 300.000 euro.

Trenurile operate de Regiotrans pe ruta Brasov –- Ploiesti – Bucuresti – Craiova si retur vor opri zilnic, in perioada mai – octombrie, in statia distractiei "Parc Divertisment Chiajna", aflata la intrarea in parcul Divertiland. Un bilet de tren de clasa a II-a costa 4 lei, iar pentru studenti si pensionari costul este de 2 lei, de la Gara de Nord catre parcul de distractii, calatorie care dureaza 20 de minute.

Vizitatorii din Bucuresti vor putea ajunge cu trenul la Divertiland, unde exista 22 de tobogane pentru toate varstele, singura piscina cu valuri si unica plaja cu nisip din Bucuresti.

divertiland

Pe ruta Bucuresti Nord – Chiajna Parc Divertisment si retur, circulatia va fi asigurata de trenurile regionale 14092 si 14093, cu plecare din Bucuresti Nord la 09:01 spre Divertiland, iar retur, din statia distractiei Chiajna Parc Divertisment vor pleca la 20:42 si vor sosi in Bucuresti la ora 21:02.

Citeste si:
Un avion Boeing 747 va fi scufundat intentionat
Bahrain va scufunda...

"In intervalul iunie – august 2013 am inregistrat un numar de 100.000 de vizitatori. Mai bine de jumatate dintre acestia au venit la Divertiland cu alte mijloace de transport decat autoturismul personal. Multumita parteneriatului incheiat cu Regiotrans, ne bucuram sa putem oferi celor care vor alege Divertiland ca destinatie de distractie si relaxare si in sezonul 2014, un mijloc de transport accesibil, direct, sigur si confortabil", a declarat Alejandro Poulakis, CEO-ul parcului de distractii Divertiland.

Calatorii din Brasov vor putea ajunge direct la Divertiland in 3 ore si 20 de minute, iar cei din Craiova vor parcurge distanta de 195 de kilometri pana la Divertiland in 3 ore. Lunar, pe ruta Brasov – Bucuresti Nord – Craiova, Regiotrans inregistreaza un numar de aproximativ 30.000 de calatori.

Un bilet intreg la clasa a II-a de la Craiova si de la Brasov pana la Divertiland va costa 26,5 lei. Regiotrans practica si o serie de tarife cu reducere pentru anumite categorii de calatori (copii, elevi si studenti, pensionari), care vor plati de la Brasov sau de la Craiova pana la Chiajna Parc Divertisment doar 13,25 lei pentru un bilet la clasa a II-a. Biletele de tren vor fi disponibile la punctele de vanzare din reteaua Regiotrans si de la Divertiland.

Parcul Divertiland, care apartine unei familii de greci, a fost inaugurat a vara anului 2012. Pana anul trecut, investitiile ajunsesera la 25 milioane de euro. Parcul de distractii are in prezent o suprafata de 7,2 hectare si vrea sa ajunga cea mai mare facilitate de acest gen din regiune, in contextul in care etapele viitoare ale proiectului prevad extinderea pana la 45 de hectare.

Citeste si:
Cea mai mare companie feroviara din Europa cumpara Regiotrans...
Cea mai mare companie...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din sec╚Ťiunea Lifestyle »Citește și
Concuren╚Ťii unei emisiuni Big Brother au aflat abia mar╚Ťi de criza coronavirus
Setari Cookie-uri