Iubitorii de arta pot vizita, intre 22 mai si 25 mai, ART SAFARI, primul pavilion de arta din Romania dupa modelul occidental, unde organizatorii asteapta intre 50.000 si 100.000 de vizitatori.

"Campania de promovare a fost realizata in parteneriat cu institutii media care au inteles necesitatea promovarii artei in randul publicului larg si au sustinut fara beneficii materiale promovarea acestei prime editii a Pavilionului de Arta Bucuresti. Valoarea totala a acoperirii media obtinuta prin aceste parteneriate ajunge pana la 250.000 de euro", a spus, pentru wall-street.ro, Mihaela Muresanu, communication manager ART SAFARI.

Prima zi a evenimentului ART SAFARI a adus peste 3.000 de vizitatori in mai putin de patru ore. Pavilionul de Arta Bucuresti se afla in Piata George Enescu, in parcarea Ateneului Roman, unde timp de patru zile publicul larg poate admira peste 1.000 de opere de arta de patrimoniu si contemporana.

Evenimentul reuneste peste 100 de galerii si dealeri de arta, dar si muzee si institutii culturale, atat din tara, cat si din afara tarii. De la Cabaret Voltaire din Elvetia la Grupurile "111" si "Sigma" din Timisoara, de la Nicolae Grigorescu, Theodor Aman, Ion Andreescu, Stefan Luchian, Nicolae Tonitza, Theodor Pallady, Gheorghe Petrascu, Camil Ressu la Florin Chiuariu, Constantin Flondor, Alexandru Radvan, de la "Reglementarile pietei de arta" la "Educatia artistica din sistemul universitar", ART SAFARI - Pavilionul de Arta Bucuresti vine cu o diversitate de valori artistice.

Evenimentul cuprinde si lansari de carte si albume de Cosmin Nasui, Pavel Susara, Ioana Ciocan sau Susan Sontag si dezbateri interactive despre piata de arta cu personalitati din Romania, Olanda, Turcia, Polonia, Austria si Ungaria.

ART SAFARI, aflat in Piata George Enescu, poate fi vizitat intre orele 12.00 si 20.00, mai putin pe 23 mai cand se inchide la 02.00 si pe 25 mai cand se inchide la ora 18.00.

Organizatorii proiectului sunt ACOAR (Asociatia Comerciantilor de Opere de Arta din Romania), sub patronajul Primariei Municipiului București, in parteneriat cultural cu AMPT (Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic Bucuresti), cu participarea AGACOR (Asociatia Galeriilor de Arta Contemporana din Romania) si cu sustinerea Deutsche Bank Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri