Actorul american Robert De Niro a decis sa isi transforme hotelurile si restaurantele in veritabile galerii de arta pentru picturile si desenele realizate de tatal sau, informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Robert De Niro Sr., care a murit in 1993 din cauza unui cancer de prostata, a fost un pictor expresionist abstract de succes in anii '40 si '50, ale carui opere au marcat scena artistica postbelica din Statele Unite. Inainte de moartea tatalui sau, Robert De Niro l-a rugat pe acesta sa ii creeze designul pentru meniurile din restaurantul sau Tribeca Grill si sa ii decoreze restaurantele si hotelurile cu tablourile sale - portrete si peisaje.

"Vreau sa arat lumii operele tatalui meu. Am aceste restaurante, am si un hotel (The Greenwich Hotel din New York), am aceste tablouri pe care vreau sa le expun", a declarat starul de cinema. "Intr-o zi, l-am intrebat daca ar fi de acord sa imi decoreze restaurantele cu tablourile lui. A fost de acord, le-a fixat chiar el in perete, l-a pus pe cel mai mare in partea din spate a restaurantului. Ulterior, am aflat ca venea aici o data pe saptamana cu prietenii lui, statea la masa din spate si era mandru de opera lui. Am fost foarte fericit cand am aflat acest lucru", a adaugat actorul.

Robert De Niro este naratorul unei productii a postului HBO, un documentar pe care starul hollywoodian l-a realizat despre tatal sau homosexual, artistul abstract Robert De Niro Sr. Documentarul "Remembering the Artist: Robert De Niro Sr." va avea premiera pe postul HBO pe 9 iunie.

Sursa foto: MediafaxFoto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri