7card, singurul card de beneficii pentru angajati care ofera acces la peste 70 de cluburi sportive, piscine, sali de dans si de yoga din Bucuresti, aduce din SUA un concept revolutionar de sport in aer liber. Abonatii Fit Republic pot alege intre Yoga, antrenamente tip Bootcamp militar sau alergare, in parc sau pe stadion. Disponibil momentan doar in Bucuresti, programul se va extinde curand si in alte orase din tara precum Cluj, Iasi si Timisoara.

In Statele Unite, conceptul de sport in aer liber este foarte popular si a cunoscut o crestere exponentiala in ultimii 3 ani. Una dintre cele mai de succes companii ce ofera programe de acest gen a inregistrat in 2012 o cifra de afaceri de 4,6 mil.$, dupa o crestere de 1820% fata de 2009.
7card a adus prima inovatie in modul in care tinerii se antreneaza dezvoltand sistemul de acces printr-un singur card la peste 70 de sali cu diverse profile de antrenamente. Urmarind tendintele internationale si, in special succesul pe care il au antrenamentele de acest gen in SUA, anul acesta 7card a decis sa lanseze Fit Republic. Clubul isi desfasoara antrenamentele in parcuri si pe stadion, pe grupe sustinute de antrenori specializati, oferind abonatilor o experienta noua in materie de sport.
Fit Republic este produsul experientei acumulate de la lansarea 7card, atat din perspectiva a ceea pe apreciaza angajatii, cat si corporatiile. Ca urmare, antrenamentele din Fit Republic se desfasoara in locuri accesibile, parcul IOR, Tineretului, Herastrau si pe stadionul Iolanda Balas. Mai mult, orele de antrenamente sunt fie dimineata devreme, fie dupa-amiaza, dupa programul obisnuit de lucru al corporatiilor.
Tipurile de antrenamente oferite de Fit Republic sunt diverse, fiecare dintre acestea avand un antrenor cu experienta in domeniu si care poate recomanda un plan nutritional favorabil. Din iunie sunt disponibile programele FitCamp, Yoga&Shapes, KidsRepublic si RunRepublic, urmand sa se deschida in scurta vreme si FitMoms, dedicat proaspetelor mamici, MarathonCamp, pentru cei ce se antreneaza pentru competitii, si AdrenalineCamp, program intens de antrenamente. FitCamp este un program inspirat din stilul dinamic al antrenamentelor militare, axat pe rezultate intr-un timp relativ scurt. Grupele sunt create astfel incat fiecare dintre participanti sa beneficieze de atentia antrenorului si sa-si poata urmari evolutia. Pentru pasionatii de alergare, RunRepublic este antrenamentul care ii ajuta sa evolueze, practicand miscarile corecte. Exista si un program dedicat relaxarii fizice si mentale, Yoga & Shapes. Pentru copii, exista programul KidsRepublic, gandit astfel incat cei mici sa deprinda sportul ca un obicei in viata lor, sa-si creasca puterea de concetrare si increderea in sine
Pana la finalul lunii iunie, Fit Republic acorda un discount de lansare in valoare de 30% din valoarea abonamentului, pentru toate programele disponibile. Inscrierile se pot face online, pe www.fitrepublic.ro.

Mai multe despre Fit Republic

Misiunea conceptului este de a crea programe sportive care sa sustina transormarea fizica si mentala a cat mai multor oameni.

Programe de antrenamente: FitCamp, antrenamente de tip Bootcamp, RunRepublic, antrenamente pentru pasionatii de alergare, Yoga&Shapes, KidsRepublic, antrenamente pentru copii.
Antrenamentele se desfasoara in: parcul IOR, Tineretului, Herastrau si pe stadionul Iolanda Balas.

Mai multe detaili despre programele de antrenamente gasiti, aici.

Despre 7card

7card, un card unic de acces la o gama variata de activitati sportive, se adreseaza atat angajatilor, cat si companiilor, aducand beneficii reale de flexibilitate, diversitate si usurinta in utilizare. 7card pare a fi produsul perfect pentru orice angajat si in acelasi timp, instrumentul optim pentru companiile angajatoare, interesate inca sa stimuleze performanta pe timp de criza.

Cateva dintre companiile care ofera 7card angajatilor sai: A&D Pharma, Adobe, Alpha Bank, Avon, Bancpost, BCR, BRD, British American Tobacco, Goodyear, Ikea, ING, Nestle, Orange, P&G, PwC, Renault, Romtelecom, UniCredit Leasing, UPC, Vodafone, Volksbank si Xerox.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri