Primul permis de conducere al cantaretului Frank Sinatra, emis de statul american New Jersey in anul 1934, pe vremea cand artistul avea varsta de 19 ani, a fost vandut la licitatie vineri cu suma de 15.757 de dolari, informeaza site-ul revistei Billboard.

Potrivit publicatiei The Star-Ledger, in primul permis de conducere al lui Frank Sinatra - cel care a fost supranumit, in perioada sa de glorie, "The Voice" - numele artistului este scris gresit, "Francis Sintra", iar adresa notata este "841 Garden Street, Hoboken", relateaza Mediafax.

Permisul de conducere, care include semnatura lui Sinatra, a fost obtinut cu un an inainte ca artistul sa obtina primul mare succes din cariera lui muzicala. Cumparatorul a primit, de asemenea, o scrisoare de la Commissioner of Motor Vehicles, trimisa de avocatul unui barbat care a fost implicat intr-un accident de masina provocat de legendarul cantaret. In scrisoarea redactata in 1940 se cere ca "drepturile de a conduce (ale lui Sinatra, n.r.) sa fie revocate pana cand acesta plateste pagubele pe care le-a provocat". Licitatia a fost organizata online pe site-ul casei RR Auction.

Nascut in 1915, Frank Sinatra a realizat peste 1.400 de inregistrari muzicale si a jucat in 58 de filme. Artistul american este considerat unul dintre cei mai buni cantareti ai tuturor timpurilor. Printre hiturile sale se numara cantece celebre, precum "Strangers in the Night", "My Way", "Imaginations", "The One I love", "Fools Rush In", "I'll never Smile Again", "I'll Be Seeing You".

Citeste si:
Scoala a inceput, dar programul "cornul si laptele" inca NU
Scoala a inceput, dar...
Sursa foto: rrauction.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »Citește și
Amenzi pentru trucarea unor licitatii pentru lucrari de marcaje rutiere
Setari Cookie-uri