O serie de iPhone-uri din aur, gravate cu chipul presedintelui rus Vladimir Putin, au fost puse in vanzare intr-un centru comercial din Moscova cu pretul de 147.000 de ruble (3.190 de euro), informeaza dailymail.co.uk.

Aceste iPhone-uri au fost create de compania ruso-italiana Caviar Perla Penna, care produce de obicei obiecte din piele de aligator si handset-uri incrustate cu diamante. iPhone-urile cu chipul lui Putin vor fi comercializate cu propriile huse si accesorii, relateaza Mediafax.

Partea din spate a telefonului este realizata din aur de 18 carate, iar sub portretul presedintelui Vladimir Putin este gravat un citat din imnul national al Rusiei, alaturi de un vultur cu doua capete - blazonul de pe stema Rusiei. Intr-un comunicat de presa, compania Cavier Perla Penna spune ca noul gadget se adreseaza "oficialilor guvernamentali patriotici de rang inalt si managerilor de top".

"Este vremea sa ne simtim mandri si sa ne exprimam punctul de vedere intr-o maniera clara, fara alte scandaluri. Presedintele Vladimir Putin a devenit un simbol al noii generatii, un lider decisiv si cu vointa puternica", se afirma in acelasi comunicat. Noul model de iPhone, denumit Caviar Supremo Putin, reprezinta, potrivit producatorului sau, "cea mai buna cale de exprimare a patriotismului" pentru persoanele care frecventeaza "cercurile inalte ale puterii, in care devotamentul pentru tara nu va fi niciodata o cochilie goala".

Aceeasi companie spune ca un astfel de iPhone "va arata bine in mainile unui barbat care sta ferm pe picioare si isi cunoaste puterea cuvintelor si a pumnului sau". Cota de popularitate a presedintelui Vladimir Putin a atins niveluri record dupa anexarea de catre Rusia a Peninsulei Crimeea la inceputul acestui an.

Sursa foto: caviar-phone.ru

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri