Noul juriu al competitiei culinare MasterChef: Patrizia Paglieri, Adrian Hadean si Florin Scripca

Show-ul culinar MasterChef, de la PRO TV, va avea din toamna un nou juriu, care va inlocui trio-ul format din Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu. Cei care vor decide care sunt cei mai buni concurenti ai noii editii sunt Patrizia Paglieri, Adrian Hadean si Florin Scripca.

Patrizia Paglieri este de origine italiana, din San Remo, insa locuieste in Romania din 1999l cand a deschis, impreuna cu parintii, un restaurant de familie in Buftea. Acum detine mai multe restaurante in Bucuresti si Constanta.

Un alt membru al juriului, Adrian Hadean, lucreaza in arta culinara de peste 15 ani si a fost gazda mai multor emisiuni TV de profil, difuzate pe posturi locale si nationale. El a publicat in 2003 prima sa carte gastronomica, „Sare si piper”, iar din 2004 urmeaza stagii de pregatire profesionala in bucatarii din Europa (Spania, Franta, Germania) si Asia (Singapore, Malaezia, Thailanda). In urma cu trei ani a propus si implementat programul de responsabilitate sociala „Farfurii curate”, care promoveaza alimentatia sanatoasa in gradinitele din Cluj-Napoca.

Cel de-al treile membru al juriului de la MasterChef este Florin Scripca, care face parte din echipa Flavours si coordoneaza bucatariile mai multor locuri din Bucuresti: Biutiful, Fratelli, Le Bistro sau Willbrook Platinum Center. In ultimii 10 ani, a urmat mai multe cursuri de perfectionare in Marea Britanie, la Londra, in Oxfordshire, in cadrul companiei de catering “Jamie Oliver’s Fabulous Feasts” si in Exeter, la ferma bio de carne „Pipers Farm”, si in Franta, la „Cantine du Faubourg” din Paris.

Preselectiile pentru a cincea editie MasterChef au inceput in iunie, iar caravana a trecut prin Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara. In capitala, preselectia va avea loc pe 5 si 6 iulie.

Citeste si:
Cu ce noutati vine PRO TV in grila de toamna
Cu ce noutati vine PRO TV in...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »Citește și
Viteză și adrenalină: 3 dintre cele mai bune filme cu mașini de văzut în weekend
Setari Cookie-uri