Emisiunea TV Cronica Carcotasilor se confrunta cu o ruptura in cadrul echipei, dupa ce Mistretu' a decis sa plece pentru un alt proiect impreuna cu Mihai Gainusa si Codrut Keghes - Dezbracatu. Serban Huidu ramane in emisiune, insa se arata deranjat de lipsa de loialitate.

"Nimic nu ma supara mai tare decat lipsa de loialitate", spune Serban Huidu dupa plecarea de la Cronica Carcotasilor a lui Mihai Gainusa si a lui Codrut Keghes - Dezbracatu'. "Eu sunt un tip foarte loial, de 14 ani sunt la Prima, am schimbat o singura data locul, iar daca e ceva care m-a deranjat puternic, este lipsa de loialitate", a spus Huidu, potrivit paginademedia.ro.

Cel de-al treilea membru al echipei care va parasi emisiunea este Mistretu', pentru un alt proiect, tot la Prima TV, impreuna cu Mihai Gainusa si Dezbracatu'.

Cu toate acestea, Serban Huidu a anuntat ca emisiunea merge mai departe si ca nu a vorbit cu alta televiziune.

“Cronica Cârcotașilor este un format foarte puternic și poate merge înainte. Cronica nu este doar un show de divertisment, de satir și umor. Emisiunea a mers pe ideea unei asanri a societții, care se face prin intermediul umorului. Cronica se folosește de umor, dar s nu uitm c la baz este o emisiune de opinie”, explica Huidu.

Citeste articolul integral pe paginademedia.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri